Romhányi 100

Jelentkezés menete:

1. kategória

Vers- és mesemondó verseny

1-8. osztályosoknak

  1. Válassz ki egy Neked tetsző Romhányi művet! Ha nehéz a választás, kérd magyartanárod vagy szüleid segítségét!
  2. Tanuld meg a kiválasztott művet!
  3. Kérd meg egy családtagodat, hogy készítsen Rólad egy fekvő helyzetben tartott mobiltelefon hátlapi kamerájával videófelvételt, amint előadod a kiválasztott Romhányi művet!
  4. Facebook oldalunkról töltsétek le a verseny szülői nyilatkozat mellékletét, vagy kérjétek a lent található e-mail címen! Enélkül a jelentkezés érvénytelen!
  5. Végezetül pedig küldjétek el Nekünk a palyazat.pmhk@gmail.com e-mail címre az elkészített videót és a kitöltött, aláírt szülői nyilatkozatot! Az e-mailben írd meg neved, életkorod, iskolád nevét, illetve hogy ki segített a felkészülésben! Az eredmény kihirdetésekor a felkészítőket is jutalmazni fogjuk!

2. kategória

Rajzverseny óvodásoknak

  1. Az óvodások számára az alábbi mesék megtekintését javasoljuk: Mekk mester, Kérem a következőt!, Szaffi, Lúdas Matyi, Mézga család, Flinstone család, Maci Laci.
  2. A felsorolt mesék hatására készült rajzokat küldjék el nekünk lefotózva névvel, életkorral, óvoda megnevezésével a palyazat.pmhk@gmail.com e-mail címre.

Szülői nyilatkozatot a rajz közzétételéhez nem kérünk, a versenyre való jelentkezés egyben beleegyező nyilatkozat a szülő részéről a rajz közzétételéhez közösségi média felületeinken, a gyermek keresztnevével, életkorával és óvodájának megnevezésével ellátva.

Bővebb információkért figyeljék a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár közösségi média felületeit!

Jelentkezés: palyazat.pmhk@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2021. február 28.

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.