Hírek, felhívások

Romhányi 100

Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából egy izgalmas, online vers- és mesemondó versenyre invitáljuk iskolás korú gyermekeiket. Óvodás korú gyermekeik számára, hogy ők se maradjanak ki Romhányi műveinek varázsa alól, rajzversenyt hirdetünk. A vers- és mesemondó versenyre beküldött videókat a jelentkezési határidő lejárta után tesszük közzé oldalunkon, ahol várjuk szavazataikat az Önöknek/Nektek tetsző produkciókra. A verseny végén győztest és különdíjast hirdetünk. Az a megtiszteltetés érte Művelődési Házunkat, hogy a költő lánya, Romhányi Ágnes, szövegíró, dramaturg, műfordító támogatását élvezi versenyünk. Különdíjasunkat Ő fogja kiválasztani.

 

Tovább »

Magyar Kultúra Napja - Online

Január 22. 1989 óta hivatalosan a Magyar Kultúra Napja, amikor is végre megvalósult Fasang Árpád kiváló zongoraművész 1985-ben felvetett ötlete. Azóta a Himnusz születésnapján tartjuk a Magyar Kultúra napját, ezzel tisztelegve Kölcsey Ferenc előtt is, aki a műve végleges változatát 1823. január 22-én látta el kézjegyével.

 

Tovább »

Felhívás

Kedves Látogatóink! Honlapunk jelenleg átalakítás alatt van, aktuális információkért, kérjük keresse fel facebook oldalunkat! Megértésüket köszönjük!

 

Tovább »

 

« Korábbi hírek Ugrás a oldalra.

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.